Pensiile in luna septembrie, formulare , solicitare indemnizație de boală,

Plata pensiilor principale și suplimentare pentru luna septembrie 2022

PRINCIPALELE ȘI PENSIILE SUPLIMENTARE

Vineri, 26 august 2022, vor fi plătite pensiile principale și suplimentare ale pensionarilor proveniți din fostele instituții: OAEE, OGA, NAT, BERD, ETAT, ETAP-IMM-uri și PPC.

Luni, 29 august 2022, vor fi plătite pensiile principale și suplimentare ale pensionarilor proveniți din fostele instituții: IKA-ETAM, BĂNCI, ENTASOMENA (TSEAPGSO, TSSP-ISAP), OTE și PUBLIC, a căror AMKA se încheie cu 1,3,5,7,9.

Marți, 30 august 2022, vor fi plătite pensiile principale și suplimentare ale pensionarilor proveniți din fostele instituții: IKA-ETAM, BANKS, ENTASOMENA (TSEAPGSO, CIS-ISAP), OTE și PUBLIC, a căror AMKA se termină la 0,2,4,6,8.
De la Administrația e-EFKA


Ai pierdut carnetul de muncă din România ? Nu te lăsăm fără pensie ! 


Indemnizația de boală accesare on-line.

Cererea online de indemnizație de boală se extinde la noi categorii de persoane asigurate

Posibilitatea de solicitare electronică a indemnizației de boală este extinsă la asigurații fostelor instituții TAXY, BERD-TSAY, BERD-TSMEDE, BERD-TYDA, BERD-TYDP, BERD-TYDP, ETAP-IMM-uri (TAISYT, TSEP, TATTA), precum și la cetățenii și cetățenii europeni ai țărilor terțe.

Se reamintește că, în prezent, pe cale electronică, asigurații de la t.IKA-ETAM pot solicita ajutor de boală.

Odată cu extinderea acestui serviciu electronic, prezența personală a asiguraților în serviciile Agenției este eliminată, iar așteptarea îndelungată și inconvenientele sunt eliminate, în timp ce cererile de plată a prestațiilor sunt procesate mai rapid către beneficiari. În același timp, mii de ore de lucru sunt eliberate și o sarcină administrativă semnificativă este eliminată pentru serviciile e-EFKA.

Se reamintește că serviciul electronic de depunere a prestațiilor de boală (https://www.efka.gov.gr/el/epidoma) este disponibil pe portalul digital unic al Gov.gr de stat și pe site-ul internet al e-EFKA (https://www.efka.gov.gr), în secțiunea: Servicii electronice, utilizând codurile taxisnet.

20.08.2022 www.europensie.ro

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.